Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous

Tuotteen kuvaus

Ultratiivistetty seerumi, joka vähentää epäpuhtauksia ja niistä jääneitä jälkiä, sopii erityisesti akneen taipuvaiselle iholle. La Roch-Posay Effaclar Ultra Concentrated Serum sisältää kolmen hapon yhdistelmän, jolla on optimaalinen vaikutus näppylöihin, ihohuokosiin ja epäpuhtauksien jättämiin jälkiin. Lisäksi valmisteen sisältämä niasiiniamidi poistaa talia ja häivyttää ihohuokosia. Koostumukseltaan miellyttävä seerumi jättää ihon raikkaan ja puhtaan tuntuiseksi. Imeytyy nopeasti ihoon eikä jätä ihoa tahmean tuntuiseksi. Helppokäyttöinen tuote, joka tekee ihosi pinnasta tasaisemman ja vähentää näppylöiden muodostumista!

 

LHA-happo: kuorii ihoa ja poistaa kuolleita ihosoluja tehden ihon pinnasta tasaisemman

Salisyylihappo: puhdistaa tukkeutuneita ihohuokosia

Glykolihappo: aktivoi ihon uudistumista ja tasoittaa epäpuhtauksien jättämiä jälkiä

Related Posts

Vaikuttava aine

Käyttötarkoitus

Annostus

Lääkkeen ottaminen

Vaikutustapa

Haittavaikutukset

Raskaus ja imetys

Säilytys

Ulkonäkö

Tuotteen käyttö

Levitä puhtaalle kasvojen iholle iltaisin. Käytä seuraavana ihonhoitorutiinin vaiheena ihotyypillesi sopivaa yövoidetta.

Tuotteen koostumus

Aqua /water / eau, alcohol denat., propanediol, glycolic acid, niacinamide, dimethyl isosorbide, pentylene glycol, salicylic acid, sodium hydroxide, PEG-60 hydrogenated castor oil, hydroxyethylpiperazine ethane sulfonic acid, citric acid, PEG-30 glyceryl cocoate, capryloyl salicylic acid, biosaccharide gum-1, maltodextrin, phytic acid, polyquaternium-10, parfum/ fragrance.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Produktinformation

Arvostelut ja kokemuksia (38)

  1. 26.6.2024
    26.6.2024
    Olen käyttänyt tuote pari viikkoa joka ilta ja todennut sen todella hyväksi. Akne arvet ovat vähän haalentuneet ja iho tuntuu sileämmältä. Tuote on todella riittoisa!
  2. 22.6.2024
    22.6.2024
    Tehokas seerumi
    Tehokas ja toimiva seerumi epäpuhtaalle iholle. Niasiiniamidin ja usean eri hapon yhdistelmä, joka teki ihostani tasaisemman ja sileämmän vajaan kuukauden käytön jälkeen. Seerumi imeytyi nopeasti ihoon ja oli miellyttävän kevyt käyttää. Muistakaa aurinkosuoja tämän tuotteen kanssa päivisin.
  3. 13.6.2024
    13.6.2024
    Ihana seerumi
    Olen testannut tuotetta nyt kaksi viikkoa ja huomannut, että seerumi kyllä vähentää epäpuhtauksia joita minulla on paljon, mutta kahdessa viikossa ei ole vielä ihmeitä tapahtunut. Seerumi on myös silottanut ihoa ja häivyttänyt aknearpia joten siitä iso plussa. Tuote on riittoisa ja sitä on helppo laittaa kasvoille sopiva määrä pipetin ansiosta. Seerumi on ehkä minun makuuni liian tahmea, mutta aion jatkaa tuotteen käyttöä.
  4. 12.6.2024
    12.6.2024
    Hyvältä vaikuttaa
    Ihohuokoset näyttävät pienemmiltä, mutta testiaikaa on kulunut sen verran vähän, ettei mitään isoja muutoksia ole vielä havaittavissa. Tuote vaikuttaa kuitenkin lupaavalta. Mieto tuoksu.
  5. 12.6.2024
    12.6.2024
    Loistava seerumi
    Kevyt ja toimiva seerumi. Itsellä sekaiho ja epäpuhtaudet hävisivät käytön jälkeen. Tuoksu on hyvin mieto ja imeytyy melko nopeasti. Iho vähän kihelmöi laiton jälkeen.
  6. 11.6.2024
    11.6.2024
    Unelmaseerumi
    Hyväntuoksuinen tuoksuton, ei haise navetalle kuten perusvoiteet. Koostumus on riittoisa ja helppo annostella pipetin ansiosta, myös hygieeninen. Imeytyy hyvin ja jättää kivan tunteen iholle, ei tahmaa ja tuki ihoa. Sopii meikin alle myös.
  7. 10.6.2024
    10.6.2024
    Mukava tuote
    Kätevä pipettipullossa, mutta kuljetuksen ajaksi voi vaihtaa korkin kiinni. Tuoksu ok mieto. En huomannut huomattavaa eroa 3 viikon käytöllä, mutta tuntuu mukavalta iholla. Iho saattaa silti hieman punoittaa tuotteen käytön yhteydessä. Riittoisa tuote.
  8. 10.6.2024
    10.6.2024
    Ihana seerumi
    Olen testannut tuotetta nyt kaksi viikkoa ja huomannut, että seerumi kyllä vähentää epäpuhtauksia joita minulla on paljon, mutta kahdessa viikossa ei ole vielä ihmeitä tapahtunut. Seerumi on myös siloittanut ihoa ja häivyttänyt aknearpia joten siitä iso plussa. Tuote on riittoisa ja sitä on helppo laittaa kasvoille sopiva määrä pipetin ansiosta. Seerumi on ehkä minun makuuni liian tahmea, mutta aijon jatkaa tuotteen käyttöä.
  9. 10.6.2024
    10.6.2024
    Hyvä ja riittoisa tuote
    Tuote on kätevässä pullossa, josta sitä on helppo annostella. Tuotteen koostumus oli hyvä sekä tuotetta oli helppo levittää iholle johon se imeytyi hyvin. Tuote on riittoisa sillä sitä menee kerralla pieni määrä.
  10. 10.6.2024
    10.6.2024
    Sileä iho
    Olen käyttänyt seerumia jo tovin ja huomasin iholla melkein välittömästi muutoksen. Ihosta tulee todella sileä ja finnit ovat hävinneet merkittävästi. Seerumi toimii hyvin jokapäiväisessä käytössä ja käytän jopa parranajon jälkeen, koska se ei kirvele liikaa. Pullon iso pipetti on vain ainut miinus kokonaisuudessa, koska se valuttaa seerumia pois eikä pidä sitä putkessa sisällä. Seerumi on helppo levittää kasvoille eikä jää tahmeaksi ja kuivuu nopeasti, joten rasvan voi heti perään levittää.
  11. 9.6.2024
    9.6.2024
    Ultra concentrated serum
    Olen testannut tuotetta nyt kaksi viikkoa ja huomannut, että seerumi kyllä vähentää epäpuhtauksia joita minulla on paljon, mutta kahdessa viikossa ei ole vielä ihmeitä tapahtunut. Seerumi on myös silottanut ihoa ja häivyttänyt aknearpia joten siitä iso plussa. Tuote on riittoisa ja sitä on helppo laittaa kasvoille sopiva määrä pipetin ansiosta. Seerumi on ehkä minun makuuni liian tahmea, mutta aion jatkaa tuotteen käyttöä.
  12. 9.6.2024
    9.6.2024
    Ihana seerumi
    Tehokas seerumi, joka on suunniteltu erityisesti akneen taipuvaiselle iholle. Sen tuoksu on mieto ja raikas, joka ei häiritse päivittäisessä käytössä. Koostumus on kevyt ja nestemäinen, mikä tekee siitä helpon levittää ja imeytymisen nopeaksi. Iho tuntuu heti pehmeältä ja kosteutetulta käytön jälkeen. Seerumin sisältämät aktiiviaineet, kuten salisyylihappo, LHA ja niasiiniamidi auttavat puhdistamaan tukkeutuneita huokosia, vähentämään epäpuhtauksia ja ehkäisemään uusien syntymistä. Säännöllisessä käytössä ihon tekstuuri paranee merkittävästi ja tulehdukset vähenevät. Ainoa miinus saattaa olla hieman korkea hinta, mutta tehokkuus ja laadukkaat ainesosat tekevät tuotteesta hintansa arvoisen. Suosittelen tätä seerumia kaikille, jotka kamppailevat epäpuhtaan ihon kanssa ja haluavat näkyviä tuloksia ilman voimakkaita sivuvaikutuksia.
  13. 9.6.2024
    9.6.2024
    Ihana seerumi epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle
    Kätevä pipettipullo, josta tuotetta helppo annostella kasvoille tarvittava määrä. Tuoksuttomuudesta plussaa! Tuote imeytyy hyvin ihoon, eikä jätä kasvoille tahmeaa tunnetta. Tasoitti ihoa hyvin ja tehosi erityisesti mustapäihin. 2 viikon kokeilulla ei tuotteella ihmeitä saanut aikaan, mutta pieniä muutoksia parempaan suuntaan ihon kunnon kannalta huomasi. Erityisesti finnien parantuminen nopetui, eikä uusia epäpuhtauksia ilmestynyt yhtä paljon kuin ennen. Iho näytti ihanan kuulaalta ja freshiltä tuotteen käytön jälkeen.
  14. 6.6.2024
    6.6.2024
    Effaclar Ultra Concentrated Serum 5/5
    Kaiken kaikkiaan hyvä tuote,imeytyy hyvin iholle eikä jätä tahmaiseksi. Kuorivan ominaisuuden takia iho kuumottaa ja punoittaa mutta se kuuluukin asiaan. Sopii todella hyvin ihotyypilleni joka on rasvainen ja jättää ihon pehmeäksi ja kimmoisaksi.
  15. 6.6.2024
    6.6.2024
    Seerumi
    Seerumi on pakattu helppokäyttöiseen pulloon, josta tuotetta on helppo ottaa haluttu määrä. Koostumus on tasainen eikä jää iholle tahmaiseksi. Tuotteessa ei ole tuoksua.

    Muutaman viikon käytön jälkeen huomasin että epäpuhtauksien ja etenkin mustapäiden määrä vähentyi. Iho näytti kuulaammalta ja ihohuokoiset pienemmiltä. Aion ehdottomasti jatkaa tuotteen käyttöä lopputuloksen ylläpitämiseksi.
  16. 6.6.2024
    6.6.2024
    Toimii
    Kevyen tuntuinen levittäessä. Ihohuokoset pienentyneet selvästi käytön aikana. Hieman saippuamainen tuoksu, olisi voinut olla neutraalimpikin tästä teini pojat hieman huomauttivat. Effaclar Duo+M ja Anthelios UVmune 400 Oil Control SPF50+ olleet yhteys käytössä samaan aikaan seerumin kanssa. Eron huomaa, iho kirkkaampi ja tasaisempi
  17. 6.6.2024
    6.6.2024
    LA ROCHE-POSAY EFFACLAR ULTRA CONCENTRATED SERUM 30 ML
    Kevyt kasvoilla, mieto tuoksu. Nuorisokin tätä kokeili ja tykästyivät. Ihohuokoset pienentyneet huomattavasti ja iho kirkkaampi. Tämä jää meillä päivittäiseen käyttöön.
  18. 4.6.2024
    4.6.2024
    Toimiva seerumi
    Epäpuhtaudet vähenivät huomattavasti lyhyenkin käytön jälkeen. Ensimmäisellä kerralla tuoksu oli hyvin voimakas, mutta nenä tottui siihen nopeasti.
  19. 22.5.2024
    22.5.2024
    Toimii
    Sopii myös aikuisen epäpuhtauksiin taipuvalle iholle. Huomasin eron jo viikon käytön jälkeen. Suosittelen!
  20. 22.5.2024
    22.5.2024
  21. 19.3.2024
    19.3.2024
    ihmeaine akneiholle
    Nopeuttaa aknen häviämistä ja silottaa aknearvet! Herkkäihoisena pystyin käyttämään päivittäin ongelmitta. Tuote ei toimi hormonaaliseen, tulehtuneeseen akneen kovin hyvin, minkä vuoksi väistyi itsellä pois adapaleenin kokeilun ajan.
  22. 6.1.2024
    6.1.2024
    Erinomainen
    Olen käyttänyt seerumia nyt n. 1,5kk ja ihoni ei ole koskaan ollut näin hyvässä kunnossa. Aluksi tuli finnejä (kuten normaalisti minulle tulee), jotka kuitenkin hävisivät paljon aiempaa nopeammin eivätkä olleet yhtä kipeitä kuin yleensä. Nyt ei ole tullut yhtään uusia finnejä pariin viikkoon, joka on ennenkuulumatonta. Ihoni näyttää myös kuulaammalta kuin aiemmin. Tämä tuote jää ehdottomasti ihonhoitorutiiniini. Tuotteessa on mieto, miellyttävä tuoksu joka ei kuitenkaan jää iholle. Seerumi imeytyy todella nopeasti ja vaatii omalla kohdalla kosteuttavan tuotteen rinnalle. Ensimmäisen käyttökerran jälkeen ilmeni lyhytaikainen lievä kirvely iholla, mutta se ei enää toistunut.
  23. 29.11.2023
    29.11.2023
    Vaikuttaa hyvältä
    En ole vielä kauaa käyttänyt, mutta miellyttävän oloinen tuote
  24. 3.11.2023
    3.11.2023
    Suosittelen :)
    Vähentää aknea ja auttaa häivyttämään aknen arpia. Suosittelen!
  25. 20.4.2023
    20.4.2023
    La roche posay effaclar ultra concentrated serum
    Ainakin alkuun ihoa tuntuu levittämisen jälkeen pistelevän.
  26. 1.3.2023
    1.3.2023
    Parhaita käyttämäni kosmetiikkatuotteita
    Ostin some-kehujen perusteella tuotteen kokeiluun lähes 2 kk sitten. Tuote on ollut osana iltarutiineja ja ihon kunto on parantunut silmiinnähden. Olen sekoittanut seerumia kosteusvoiteen kanssa ja levittänyt sitten kasvoille, muutoin sitä on vaikea levittää. Hormonaalisista epäpuhtauksista kärsivä ihoni rauhoittuu tuotteen avulla mainiosti, se rauhoittaa täysin alkavat finnit ja iho tuntuu tosi pehmeältä. Kosteutukseen kuitenkin tarvitsee eri tuotteen. Tästä tuli heti oman kosmetiikka-arsenaalin klassikko!
  27. 7.2.2023
    7.2.2023
    Ei minun iholleni toimiva
    Minulla on tosi herkkä iho, joka on kehittänyt kunnon finniongelman, rehellinen akne. Testasin tätä yhteen pahimmista kohdista, eli otsaani, sillä tuloksella että otsan iho kuivui ja jähmettyi kiiltäväksi, kunnes sitten nelisen päivän päästä kuoriutui hilseenä ja liuskoina. Otsaa ei tosissaan kyennyt kunnolla liikuttamaan. Ei ehkä minun herkälle hipiälleni sopiva tai tein käytössä jonkun virheen tai muuten vain herkkä tuotteelle.
  28. 17.8.2022
    17.8.2022
    Hyvä seerumi epäpuhtaalle, rasvaiselle iholle
    Huomasin eron ihohuokosissa ensimmäisella pullolla. Nyt jo kolmatta ostamassa.
  29. 29.7.2022
    29.7.2022
    Todella hyvä
    Ihohuokoseni ovat aina olleet näkyvät ja syvät, naama lähinnä pistemäinen, selvästi havaittavia talikertymiä ja mustapäitä. Iholla myös T-alue ja leuka herkästi punoittavaa ja poskella maksaläiskä.

    Tämä tuote vähensi heti ihohuokosten näkyvyyttä ja silotti ihoa, ihon väri on tasaisempi, maksaläiskä haaleni ja finnit katosi. Vielä toivoisin, että voisi suositella tämän lisäksi jotain paksuille otsarypyille, vaikka on tästä vähän hyötyä niillekin ollut.
  30. 23.5.2022
    23.5.2022
    Ei paras tuote juuri minulle
    Olen käyttänyt tätä seerumia noin kuukauden. Itselläni on pintakuiva sekaiho, johon tulee näppylöitä otsaan, nenän ympärille ja leukaan. Jos iho on vähänkään rikki, tämä seerumi pistelee todella inhottavasti ja saa ihon punoittamaan hetkellisesti. Tämän takia jouduin vähentämään käyttöä noin kertaan viikossa. Otsan epätasaisuus mielestäni lieveni hieman ja nenän ympärille ei ole käytön aikana tullut näppylöitä. Leukaani ilmestyviin isompiin näppyihin tämä ei ole kuitenkaan auttanut eikä nenänympärystän laajenneisiin ihohuokosiin. Hintaan nähden olisin toivonut tästä olevan enemmän apua.
  31. 17.2.2022
    17.2.2022
    toimii
    Jo ensimmäisellä käyttökerralla ihon väri muuttui terveemmäksi. Loistava tuote.
  32. 24.9.2021
    24.9.2021
    Testerin perusteella en ostaisi
    Sain tuotteesta pienen testerin, jonka perusteella en ostaisi tuotetta.
    Lyhyellä käytöllä en huomannut vaikutuksia.
    Tuote on mukavan kosteuttava. Valitettavasti tässä tuotteessa on todella vahva haju, mikä ei ole ollenkaan miellyttävä vaan voimakas saippuamainen eikä se hälväne iholta.
    Miksi epäpuhtaalle tarkoitettuun tuotteeseen on lisätty hajusteita?
  33. 10.8.2021
    10.8.2021
    Hyvä tukkeutuvalle iholle
    Minulla on nenän ja poskien alueella todella suuret ihohuokoset, jotka tukkeutuvat helposti, muodostaen talisäikeitä ja mustapäitä. Olen käyttänyt monia BHA- ym. kuorivia seerumeita ja tämä La Roche-Posayn seerumi on kyllä yksi parhaista! Tuloksen huomaa heti levityksen jälkeen, iho on sileä ja ihohuokoset supistuneet eikä aamuisin tarvitse erikseen käyttää mitään toista tuotetta ihohuokosten hoitamiseen. Erityisplussa siitä että tämä ei kuivata ihoa ollenkaan. Pipetillä on myös helppo annostella pieni määrä, kun hoidettava aluekin on pieni. Tuoksu voisi olla miedompi, mutta se ei kuitenkaan häiritse liikaa.
  34. 2.8.2021
    2.8.2021
    Huippulaatua
    Tuote toimii erinomaisesti myös keski-ikäiselle, näppylöihin, rasvoittumiseen ja suurentuneisiin ihohuokosiin taipuvaiselle iholleni. Tuote tuntuu kasvoilla hetkisen levityksen jälkeen kevyesti kihelmöivältä - vaikutuksen siis myös konkreettisesti tuntee. Kaikin puolin ensiluokkaisen vaikutelman antava tuote.
  35. 23.4.2021
    23.4.2021
    Tepsii jopa luufinniin
    Tyttärelle ilmestyi muutamia luufinnejä kasvoihin. Googlettamalla hoitokeinoja törmäsin tähän tuotteeseen ja se toimi! Mahtava tuote, suosittelen!!
  36. 16.3.2021
    16.3.2021
    Toimii!
    Yllätyin itsekkin kuinka hyvin tuote on auttanut omaan hormonaaliseen akneen! Käytän tätä lähes joka ilta silloin kun tiedän että alkaa olla se aika kuukaudesta kun iho pukkaa epäpuhtauksia. Kipeät finnit on vähentynyt huomattavasti ja jos nyt joku yksi kaksi on pukannut pintaan, olen sen saanu nopeasti kuriin!
  37. 19.10.2020
    19.10.2020
    Tosi ihana tuote
    Tykkään tosi paljon. Tekee ihosta ihanan pehmeän. Kosteuttaa hyvin mun pintakuivaa ihoa. Ihosta tulee myös ihanan heleä. Suosittelen.
  38. 4.10.2020
    4.10.2020
    Aivan mieletön tehoseerumi!
    Todella rasvainen ja ärsyttävän näppyläinen 37v ihoni on jo aika paljon nähnyt, mutta tämä seerumi yllätti erinomaisen positiivisesti! 5 yön käytön jälkeen kaikilla ongelma-alueilla ovat arvet silminnähden vaalenneet eikä uusia näppylöitä ole enää tullut pillereiden taukoviikosta huolimatta. Iho myös tuntuu paljon sileämmältä, nenänpielien karheus on kadonnut. Jossain vaiheessa riittää varmaan ylläpito pari kertaa viikossa, kun tilanne on kunnolla hallussa. Olen löytänyt uuden luottotuotteen! <3

LA ROCHE-POSAY EFFACLAR ULTRA CONCENTRATED SERUM 30 ML

Lääke Reseptilääke Eläinlääke Eläinreseptilääke Tarjous
42,90 €
Yksikköhinta 1 430,00 € / L
Heti saatavilla, toimitusaika 1-3 arkipäivää tai kotiin jopa saman päivän aikana
kpl

Tuotteen kuvaus

Ultratiivistetty seerumi, joka vähentää epäpuhtauksia ja niistä jääneitä jälkiä, sopii erityisesti akneen taipuvaiselle iholle. La Roch-Posay Effaclar Ultra Concentrated Serum sisältää kolmen hapon yhdistelmän, jolla on optimaalinen vaikutus näppylöihin, ihohuokosiin ja epäpuhtauksien jättämiin jälkiin. Lisäksi valmisteen sisältämä niasiiniamidi poistaa talia ja häivyttää ihohuokosia. Koostumukseltaan miellyttävä seerumi jättää ihon raikkaan ja puhtaan tuntuiseksi. Imeytyy nopeasti ihoon eikä jätä ihoa tahmean tuntuiseksi. Helppokäyttöinen tuote, joka tekee ihosi pinnasta tasaisemman ja vähentää näppylöiden muodostumista!

 

LHA-happo: kuorii ihoa ja poistaa kuolleita ihosoluja tehden ihon pinnasta tasaisemman

Salisyylihappo: puhdistaa tukkeutuneita ihohuokosia

Glykolihappo: aktivoi ihon uudistumista ja tasoittaa epäpuhtauksien jättämiä jälkiä

Vaikuttava aine

Käyttötarkoitus

Annostus

Lääkkeen ottaminen

Vaikutustapa

Haittavaikutukset

Raskaus ja imetys

Säilytys

Ulkonäkö

Tuotteen käyttö

Levitä puhtaalle kasvojen iholle iltaisin. Käytä seuraavana ihonhoitorutiinin vaiheena ihotyypillesi sopivaa yövoidetta.

Tuotteen koostumus

Aqua /water / eau, alcohol denat., propanediol, glycolic acid, niacinamide, dimethyl isosorbide, pentylene glycol, salicylic acid, sodium hydroxide, PEG-60 hydrogenated castor oil, hydroxyethylpiperazine ethane sulfonic acid, citric acid, PEG-30 glyceryl cocoate, capryloyl salicylic acid, biosaccharide gum-1, maltodextrin, phytic acid, polyquaternium-10, parfum/ fragrance.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Produktinformation

Arvostelut ja kokemuksia (38)

  1. 26.6.2024
    26.6.2024
    Olen käyttänyt tuote pari viikkoa joka ilta ja todennut sen todella hyväksi. Akne arvet ovat vähän haalentuneet ja iho tuntuu sileämmältä. Tuote on todella riittoisa!
  2. 22.6.2024
    22.6.2024
    Tehokas seerumi
    Tehokas ja toimiva seerumi epäpuhtaalle iholle. Niasiiniamidin ja usean eri hapon yhdistelmä, joka teki ihostani tasaisemman ja sileämmän vajaan kuukauden käytön jälkeen. Seerumi imeytyi nopeasti ihoon ja oli miellyttävän kevyt käyttää. Muistakaa aurinkosuoja tämän tuotteen kanssa päivisin.
  3. 13.6.2024
    13.6.2024
    Ihana seerumi
    Olen testannut tuotetta nyt kaksi viikkoa ja huomannut, että seerumi kyllä vähentää epäpuhtauksia joita minulla on paljon, mutta kahdessa viikossa ei ole vielä ihmeitä tapahtunut. Seerumi on myös silottanut ihoa ja häivyttänyt aknearpia joten siitä iso plussa. Tuote on riittoisa ja sitä on helppo laittaa kasvoille sopiva määrä pipetin ansiosta. Seerumi on ehkä minun makuuni liian tahmea, mutta aion jatkaa tuotteen käyttöä.
  4. 12.6.2024
    12.6.2024
    Hyvältä vaikuttaa
    Ihohuokoset näyttävät pienemmiltä, mutta testiaikaa on kulunut sen verran vähän, ettei mitään isoja muutoksia ole vielä havaittavissa. Tuote vaikuttaa kuitenkin lupaavalta. Mieto tuoksu.
  5. 12.6.2024
    12.6.2024
    Loistava seerumi
    Kevyt ja toimiva seerumi. Itsellä sekaiho ja epäpuhtaudet hävisivät käytön jälkeen. Tuoksu on hyvin mieto ja imeytyy melko nopeasti. Iho vähän kihelmöi laiton jälkeen.
  6. 11.6.2024
    11.6.2024
    Unelmaseerumi
    Hyväntuoksuinen tuoksuton, ei haise navetalle kuten perusvoiteet. Koostumus on riittoisa ja helppo annostella pipetin ansiosta, myös hygieeninen. Imeytyy hyvin ja jättää kivan tunteen iholle, ei tahmaa ja tuki ihoa. Sopii meikin alle myös.
  7. 10.6.2024
    10.6.2024
    Mukava tuote
    Kätevä pipettipullossa, mutta kuljetuksen ajaksi voi vaihtaa korkin kiinni. Tuoksu ok mieto. En huomannut huomattavaa eroa 3 viikon käytöllä, mutta tuntuu mukavalta iholla. Iho saattaa silti hieman punoittaa tuotteen käytön yhteydessä. Riittoisa tuote.
  8. 10.6.2024
    10.6.2024
    Ihana seerumi
    Olen testannut tuotetta nyt kaksi viikkoa ja huomannut, että seerumi kyllä vähentää epäpuhtauksia joita minulla on paljon, mutta kahdessa viikossa ei ole vielä ihmeitä tapahtunut. Seerumi on myös siloittanut ihoa ja häivyttänyt aknearpia joten siitä iso plussa. Tuote on riittoisa ja sitä on helppo laittaa kasvoille sopiva määrä pipetin ansiosta. Seerumi on ehkä minun makuuni liian tahmea, mutta aijon jatkaa tuotteen käyttöä.
  9. 10.6.2024
    10.6.2024
    Hyvä ja riittoisa tuote
    Tuote on kätevässä pullossa, josta sitä on helppo annostella. Tuotteen koostumus oli hyvä sekä tuotetta oli helppo levittää iholle johon se imeytyi hyvin. Tuote on riittoisa sillä sitä menee kerralla pieni määrä.
  10. 10.6.2024
    10.6.2024
    Sileä iho
    Olen käyttänyt seerumia jo tovin ja huomasin iholla melkein välittömästi muutoksen. Ihosta tulee todella sileä ja finnit ovat hävinneet merkittävästi. Seerumi toimii hyvin jokapäiväisessä käytössä ja käytän jopa parranajon jälkeen, koska se ei kirvele liikaa. Pullon iso pipetti on vain ainut miinus kokonaisuudessa, koska se valuttaa seerumia pois eikä pidä sitä putkessa sisällä. Seerumi on helppo levittää kasvoille eikä jää tahmeaksi ja kuivuu nopeasti, joten rasvan voi heti perään levittää.
  11. 9.6.2024
    9.6.2024
    Ultra concentrated serum
    Olen testannut tuotetta nyt kaksi viikkoa ja huomannut, että seerumi kyllä vähentää epäpuhtauksia joita minulla on paljon, mutta kahdessa viikossa ei ole vielä ihmeitä tapahtunut. Seerumi on myös silottanut ihoa ja häivyttänyt aknearpia joten siitä iso plussa. Tuote on riittoisa ja sitä on helppo laittaa kasvoille sopiva määrä pipetin ansiosta. Seerumi on ehkä minun makuuni liian tahmea, mutta aion jatkaa tuotteen käyttöä.
  12. 9.6.2024
    9.6.2024
    Ihana seerumi
    Tehokas seerumi, joka on suunniteltu erityisesti akneen taipuvaiselle iholle. Sen tuoksu on mieto ja raikas, joka ei häiritse päivittäisessä käytössä. Koostumus on kevyt ja nestemäinen, mikä tekee siitä helpon levittää ja imeytymisen nopeaksi. Iho tuntuu heti pehmeältä ja kosteutetulta käytön jälkeen. Seerumin sisältämät aktiiviaineet, kuten salisyylihappo, LHA ja niasiiniamidi auttavat puhdistamaan tukkeutuneita huokosia, vähentämään epäpuhtauksia ja ehkäisemään uusien syntymistä. Säännöllisessä käytössä ihon tekstuuri paranee merkittävästi ja tulehdukset vähenevät. Ainoa miinus saattaa olla hieman korkea hinta, mutta tehokkuus ja laadukkaat ainesosat tekevät tuotteesta hintansa arvoisen. Suosittelen tätä seerumia kaikille, jotka kamppailevat epäpuhtaan ihon kanssa ja haluavat näkyviä tuloksia ilman voimakkaita sivuvaikutuksia.
  13. 9.6.2024
    9.6.2024
    Ihana seerumi epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle
    Kätevä pipettipullo, josta tuotetta helppo annostella kasvoille tarvittava määrä. Tuoksuttomuudesta plussaa! Tuote imeytyy hyvin ihoon, eikä jätä kasvoille tahmeaa tunnetta. Tasoitti ihoa hyvin ja tehosi erityisesti mustapäihin. 2 viikon kokeilulla ei tuotteella ihmeitä saanut aikaan, mutta pieniä muutoksia parempaan suuntaan ihon kunnon kannalta huomasi. Erityisesti finnien parantuminen nopetui, eikä uusia epäpuhtauksia ilmestynyt yhtä paljon kuin ennen. Iho näytti ihanan kuulaalta ja freshiltä tuotteen käytön jälkeen.
  14. 6.6.2024
    6.6.2024
    Effaclar Ultra Concentrated Serum 5/5
    Kaiken kaikkiaan hyvä tuote,imeytyy hyvin iholle eikä jätä tahmaiseksi. Kuorivan ominaisuuden takia iho kuumottaa ja punoittaa mutta se kuuluukin asiaan. Sopii todella hyvin ihotyypilleni joka on rasvainen ja jättää ihon pehmeäksi ja kimmoisaksi.
  15. 6.6.2024
    6.6.2024
    Seerumi
    Seerumi on pakattu helppokäyttöiseen pulloon, josta tuotetta on helppo ottaa haluttu määrä. Koostumus on tasainen eikä jää iholle tahmaiseksi. Tuotteessa ei ole tuoksua.

    Muutaman viikon käytön jälkeen huomasin että epäpuhtauksien ja etenkin mustapäiden määrä vähentyi. Iho näytti kuulaammalta ja ihohuokoiset pienemmiltä. Aion ehdottomasti jatkaa tuotteen käyttöä lopputuloksen ylläpitämiseksi.
  16. 6.6.2024
    6.6.2024
    Toimii
    Kevyen tuntuinen levittäessä. Ihohuokoset pienentyneet selvästi käytön aikana. Hieman saippuamainen tuoksu, olisi voinut olla neutraalimpikin tästä teini pojat hieman huomauttivat. Effaclar Duo+M ja Anthelios UVmune 400 Oil Control SPF50+ olleet yhteys käytössä samaan aikaan seerumin kanssa. Eron huomaa, iho kirkkaampi ja tasaisempi
  17. 6.6.2024
    6.6.2024
    LA ROCHE-POSAY EFFACLAR ULTRA CONCENTRATED SERUM 30 ML
    Kevyt kasvoilla, mieto tuoksu. Nuorisokin tätä kokeili ja tykästyivät. Ihohuokoset pienentyneet huomattavasti ja iho kirkkaampi. Tämä jää meillä päivittäiseen käyttöön.
  18. 4.6.2024
    4.6.2024
    Toimiva seerumi
    Epäpuhtaudet vähenivät huomattavasti lyhyenkin käytön jälkeen. Ensimmäisellä kerralla tuoksu oli hyvin voimakas, mutta nenä tottui siihen nopeasti.
  19. 22.5.2024
    22.5.2024
    Toimii
    Sopii myös aikuisen epäpuhtauksiin taipuvalle iholle. Huomasin eron jo viikon käytön jälkeen. Suosittelen!
  20. 22.5.2024
    22.5.2024
  21. 19.3.2024
    19.3.2024
    ihmeaine akneiholle
    Nopeuttaa aknen häviämistä ja silottaa aknearvet! Herkkäihoisena pystyin käyttämään päivittäin ongelmitta. Tuote ei toimi hormonaaliseen, tulehtuneeseen akneen kovin hyvin, minkä vuoksi väistyi itsellä pois adapaleenin kokeilun ajan.
  22. 6.1.2024
    6.1.2024
    Erinomainen
    Olen käyttänyt seerumia nyt n. 1,5kk ja ihoni ei ole koskaan ollut näin hyvässä kunnossa. Aluksi tuli finnejä (kuten normaalisti minulle tulee), jotka kuitenkin hävisivät paljon aiempaa nopeammin eivätkä olleet yhtä kipeitä kuin yleensä. Nyt ei ole tullut yhtään uusia finnejä pariin viikkoon, joka on ennenkuulumatonta. Ihoni näyttää myös kuulaammalta kuin aiemmin. Tämä tuote jää ehdottomasti ihonhoitorutiiniini. Tuotteessa on mieto, miellyttävä tuoksu joka ei kuitenkaan jää iholle. Seerumi imeytyy todella nopeasti ja vaatii omalla kohdalla kosteuttavan tuotteen rinnalle. Ensimmäisen käyttökerran jälkeen ilmeni lyhytaikainen lievä kirvely iholla, mutta se ei enää toistunut.
  23. 29.11.2023
    29.11.2023
    Vaikuttaa hyvältä
    En ole vielä kauaa käyttänyt, mutta miellyttävän oloinen tuote
  24. 3.11.2023
    3.11.2023
    Suosittelen :)
    Vähentää aknea ja auttaa häivyttämään aknen arpia. Suosittelen!
  25. 20.4.2023
    20.4.2023
    La roche posay effaclar ultra concentrated serum
    Ainakin alkuun ihoa tuntuu levittämisen jälkeen pistelevän.
  26. 1.3.2023
    1.3.2023
    Parhaita käyttämäni kosmetiikkatuotteita
    Ostin some-kehujen perusteella tuotteen kokeiluun lähes 2 kk sitten. Tuote on ollut osana iltarutiineja ja ihon kunto on parantunut silmiinnähden. Olen sekoittanut seerumia kosteusvoiteen kanssa ja levittänyt sitten kasvoille, muutoin sitä on vaikea levittää. Hormonaalisista epäpuhtauksista kärsivä ihoni rauhoittuu tuotteen avulla mainiosti, se rauhoittaa täysin alkavat finnit ja iho tuntuu tosi pehmeältä. Kosteutukseen kuitenkin tarvitsee eri tuotteen. Tästä tuli heti oman kosmetiikka-arsenaalin klassikko!
  27. 7.2.2023
    7.2.2023
    Ei minun iholleni toimiva
    Minulla on tosi herkkä iho, joka on kehittänyt kunnon finniongelman, rehellinen akne. Testasin tätä yhteen pahimmista kohdista, eli otsaani, sillä tuloksella että otsan iho kuivui ja jähmettyi kiiltäväksi, kunnes sitten nelisen päivän päästä kuoriutui hilseenä ja liuskoina. Otsaa ei tosissaan kyennyt kunnolla liikuttamaan. Ei ehkä minun herkälle hipiälleni sopiva tai tein käytössä jonkun virheen tai muuten vain herkkä tuotteelle.
  28. 17.8.2022
    17.8.2022
    Hyvä seerumi epäpuhtaalle, rasvaiselle iholle
    Huomasin eron ihohuokosissa ensimmäisella pullolla. Nyt jo kolmatta ostamassa.
  29. 29.7.2022
    29.7.2022
    Todella hyvä
    Ihohuokoseni ovat aina olleet näkyvät ja syvät, naama lähinnä pistemäinen, selvästi havaittavia talikertymiä ja mustapäitä. Iholla myös T-alue ja leuka herkästi punoittavaa ja poskella maksaläiskä.

    Tämä tuote vähensi heti ihohuokosten näkyvyyttä ja silotti ihoa, ihon väri on tasaisempi, maksaläiskä haaleni ja finnit katosi. Vielä toivoisin, että voisi suositella tämän lisäksi jotain paksuille otsarypyille, vaikka on tästä vähän hyötyä niillekin ollut.
  30. 23.5.2022
    23.5.2022
    Ei paras tuote juuri minulle
    Olen käyttänyt tätä seerumia noin kuukauden. Itselläni on pintakuiva sekaiho, johon tulee näppylöitä otsaan, nenän ympärille ja leukaan. Jos iho on vähänkään rikki, tämä seerumi pistelee todella inhottavasti ja saa ihon punoittamaan hetkellisesti. Tämän takia jouduin vähentämään käyttöä noin kertaan viikossa. Otsan epätasaisuus mielestäni lieveni hieman ja nenän ympärille ei ole käytön aikana tullut näppylöitä. Leukaani ilmestyviin isompiin näppyihin tämä ei ole kuitenkaan auttanut eikä nenänympärystän laajenneisiin ihohuokosiin. Hintaan nähden olisin toivonut tästä olevan enemmän apua.
  31. 17.2.2022
    17.2.2022
    toimii
    Jo ensimmäisellä käyttökerralla ihon väri muuttui terveemmäksi. Loistava tuote.
  32. 24.9.2021
    24.9.2021
    Testerin perusteella en ostaisi
    Sain tuotteesta pienen testerin, jonka perusteella en ostaisi tuotetta.
    Lyhyellä käytöllä en huomannut vaikutuksia.
    Tuote on mukavan kosteuttava. Valitettavasti tässä tuotteessa on todella vahva haju, mikä ei ole ollenkaan miellyttävä vaan voimakas saippuamainen eikä se hälväne iholta.
    Miksi epäpuhtaalle tarkoitettuun tuotteeseen on lisätty hajusteita?
  33. 10.8.2021
    10.8.2021
    Hyvä tukkeutuvalle iholle
    Minulla on nenän ja poskien alueella todella suuret ihohuokoset, jotka tukkeutuvat helposti, muodostaen talisäikeitä ja mustapäitä. Olen käyttänyt monia BHA- ym. kuorivia seerumeita ja tämä La Roche-Posayn seerumi on kyllä yksi parhaista! Tuloksen huomaa heti levityksen jälkeen, iho on sileä ja ihohuokoset supistuneet eikä aamuisin tarvitse erikseen käyttää mitään toista tuotetta ihohuokosten hoitamiseen. Erityisplussa siitä että tämä ei kuivata ihoa ollenkaan. Pipetillä on myös helppo annostella pieni määrä, kun hoidettava aluekin on pieni. Tuoksu voisi olla miedompi, mutta se ei kuitenkaan häiritse liikaa.
  34. 2.8.2021
    2.8.2021
    Huippulaatua
    Tuote toimii erinomaisesti myös keski-ikäiselle, näppylöihin, rasvoittumiseen ja suurentuneisiin ihohuokosiin taipuvaiselle iholleni. Tuote tuntuu kasvoilla hetkisen levityksen jälkeen kevyesti kihelmöivältä - vaikutuksen siis myös konkreettisesti tuntee. Kaikin puolin ensiluokkaisen vaikutelman antava tuote.
  35. 23.4.2021
    23.4.2021
    Tepsii jopa luufinniin
    Tyttärelle ilmestyi muutamia luufinnejä kasvoihin. Googlettamalla hoitokeinoja törmäsin tähän tuotteeseen ja se toimi! Mahtava tuote, suosittelen!!
  36. 16.3.2021
    16.3.2021
    Toimii!
    Yllätyin itsekkin kuinka hyvin tuote on auttanut omaan hormonaaliseen akneen! Käytän tätä lähes joka ilta silloin kun tiedän että alkaa olla se aika kuukaudesta kun iho pukkaa epäpuhtauksia. Kipeät finnit on vähentynyt huomattavasti ja jos nyt joku yksi kaksi on pukannut pintaan, olen sen saanu nopeasti kuriin!
  37. 19.10.2020
    19.10.2020
    Tosi ihana tuote
    Tykkään tosi paljon. Tekee ihosta ihanan pehmeän. Kosteuttaa hyvin mun pintakuivaa ihoa. Ihosta tulee myös ihanan heleä. Suosittelen.
  38. 4.10.2020
    4.10.2020
    Aivan mieletön tehoseerumi!
    Todella rasvainen ja ärsyttävän näppyläinen 37v ihoni on jo aika paljon nähnyt, mutta tämä seerumi yllätti erinomaisen positiivisesti! 5 yön käytön jälkeen kaikilla ongelma-alueilla ovat arvet silminnähden vaalenneet eikä uusia näppylöitä ole enää tullut pillereiden taukoviikosta huolimatta. Iho myös tuntuu paljon sileämmältä, nenänpielien karheus on kadonnut. Jossain vaiheessa riittää varmaan ylläpito pari kertaa viikossa, kun tilanne on kunnolla hallussa. Olen löytänyt uuden luottotuotteen! <3
Markkinoija/myyntiluvanhaltija: L'Oreal Finland